Våra tjänster

Coaching

Individuell coaching
Individuell coachning är det bästa verktyget om du vill jobba tillsammans med en coach mot ett identifierat mål eller med att lösa upp ett problem. True Vibration Methodology löser med självupptäckande verktyg upp de blockeringar som hindrar dig från att nå ditt önskade tillstånd. Vi arbetar i huvudsak via zoom men kan även träffas på en fysisk plats i lugn miljö Stockholmsområdet.

Pris:
60 minuters session online

Afsoon – 2 500 SEK
Oskar – 2 000 SEK
Emma – 2000 SEK

Boka här
Parterapi

Vi väljer våra partners inte bara för att vi tycker om dem, utan även för att de utmanar oss precis på det sätt vi behöver. Friktioner vi upplever med våra partners talar om för oss vilka sår vi har kvar att läka. En nära relation är en fantastisk möjlighet att utmanas och att få syn på det vi behöver läka inom oss. Parterapi är därför inte bara ett sätt att lära sig kommunicera och lösa konflikter, det är en möjlighet att tillsammans komma igenom era blockeringar och läka på djupet. Med ny förståelse kan ni hjälpa varandra genom utmaningarna mot läkning oavsett vad framtiden har att ge. Vi arbetar i huvudsak via zoom men kan även träffas på en fysisk plats i lugn miljö i Stockholmområdet.

Pris:
60 minuters online-session – från 2 500 SEK

Boka här
Kurser/gruppterapi – online och i fysisk form

Mans-kurs online för alla (engelska) – Kommer våren 2024
The Bigger Man – en kurs om manlighet, för alla. Vi lär oss förstå de utmaningar som möter män i dag, på många olika djup och nivåer. Även om män utvecklar olika strategier för att hantera dessa utmaningar, är de på djupet samma för alla män. Förståelsen för dessa utmaningar och hur vi möter dem är den grundläggande förutsättningen för att kunna förändra och utveckla manligt beteende.

Pris:
12 st lektioner á 10-30 minuter
OBS. Gratis introduktion.

Oskar – 2 500 SEK / 250 USD

Språk:
Engelska

Boka här

Mans-kurs fysisk form för män (svenska)
The next generation man – kurs och samtalsforum för män med fysiska träffar – ett forum för män som vill expandera sitt eget och vårt kollektiva medvetande kring manlighet.

I en mycket tillåtande miljö, där du deltar med egna tankar och erfarenheter så mycket eller lite du vill, delar vi upplevelsen och utvecklar bilden av att vara man i dag. Tillsammans skiftar vi perspektiv på våra manliga programmeringar, med sikte på att utveckla bilden av manlighet för alla.

Pris:
5 tillfällen á 1,5 h – 2 500 SEK

Intresseanmälan
Coaching-utbildning

True Self Life Coach är en coach-utbildning för dig som är redo att ta din personliga utveckling till en ny nivå och är beredd att arbeta i en liten grupp. Utbildningen bygger på att genom självupptäckt lära sig att identifiera egna triggers, för att på så sätt upptäcka sin verklighet och sina programmeringar. Genom handfasta verktyg lär sig deltagarna att korrigera till det som tjänar dem bäst. Alla deltagare lär sig grundläggande coachnings-tekniker och lär sig använda True Vibration Methodology´s handfasta verktyg i mötet med egna klienter. Kursen omfattar även strategier för hur du kan arbeta som coach. Du kan gå denna kurs enbart för att djupdyka i din egen självutveckling eller för att certifiera dig till Lifecoach och True Vibration Methodology coach.

Pris:
16 veckor online med två fysiska helgretreats – Ny kursstart i slutet av augusti varje år.
49 500 SEK inkl moms

Löpande antagning under året

Intresseanmälan
Företagsutveckling

Är du intresserad av coachning eller en föreläsning på din arbetsplats? Under ett år arbetade True Vibration Academy med självutveckling av personal på investeringsbolaget Systematic Growth AB. Genom föreläsningar och individuell coachning skapade bolaget en kultur som främjar personalens fulla potential på ett hållbart sätt.

Intresseanmälan
Kompletterande terapiformer

Vi består av kropp, sinne och själ och allt hör ihop. Olika terapiformer riktar sig på sitt unika sätt till en eller flera delar av oss och de är alla vägar in till läkning och självutveckling. I olika faser kan det vara hjälpsamt att använda olika terapiformer. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta det som passar dig just nu.

Hypnoterapi
I hypnoterapi arbetar med vi med ditt undermedvetna sinne och ditt känsloliv. Denna form av terapi fokuserar på att lösa upp emotionella blockeringar som begränsar dig och hindrar dig från att nå ett önskat läge. Du blir guidad in i ett djupt avslappnat och behagligt hypnotiskt tillstånd där du får tillgång till ditt undermedvetna sinne. Fördelen med att arbeta med det undermedvetna sinnet är att de dömande tankar och försvarsmekanismer som normalt finns i det medvetna sinne inte kan störa dig, vilket kan göra det enklare att lösa upp emotionella blockeringar. Denna form av terapi kan vara särskilt hjälpsamt för dig som av olika anledningar har svårt att komma i kontakt med dina känslor på ett behagligt sätt eller för dig som vill implementera en logisk kunskap eller lärdom på en emotionell nivå.

Pris:
75 minuter
2000 SEK online eller fysisk form

Boka här

KAP
KAP står för Kundalini Activation Process. Det är en direkt energiöverföring som aktiverar uppvaknande av Kundalinikraften. En djupgående omkoppling av hjärnans struktur och centrala nervsystemet sker med fortsatt exponering. Varje ”symtom” eller tecken på ett kundaliniuppvaknande, från de tidigaste tecknen till de senare slutmanifestationerna, ses regelbundet hos deltagarna. Det som händer under en session är att du lägger dig på din yogamatta, musik spelas under passet medan facilitatorn rör eller trycker på några av chakra- och meridianpunkterna på din kropp. Det är vad som händer på utsidan, vad som händer inuti är väldigt individuellt.

Pris:
KAP i grupp
500 SEK

Privat session
2500 SEK

Boka här
Föreläsningar

Vi sprider kunskap om hur du med enkla verktyg kan ta dig tillbaka till ett balanserat tillstånd och optimal hälsa – din True Vibration. Kontakta oss om du vill boka en föreläsning för din arbetsplats eller till ett event.

Boka här
 • “Jag har gått många år i psykoterapi och känner att jag har fått bearbeta klart saker och jag kan förstå mina känslor och reaktioner på ett logiskt plan. Däremot saknade jag en känslomässig förankring och hade accepterat att jag kanske inte kunde komma längre. Hypnosterapin med Emma har hjälpt mig att gifta ihop logiken med känslorna och efter bara en session hade jag fått en helt ny förståelse för mig själv och mina närstående.”

  – Adam 37 år

 • “Så tacksam för att jag valde att investera dessa timmar i mig själv. Samtalen har gett mig verktyg som jag kan implementera i min vardag för att underlätta många olika situationer. Det har även varit intressant och hjälpsamt att förstå att vi faktiskt kan programmera om tidigare beteendemönster. Skulle rekommendera alla människor att någon gång bli coachade, för att få lite perspektiv på sig själva och livet, det finns alltid något att jobba med.”

  – Cecilia 35 år

 • “After years of ruch to achieve the next goal, Emma was the first to ask me how do I rest? And what gives me joy? These questions stroke me with their simplicity, yet I was at loss for what to answer. I didn´t rest, I substituted joy for what´s strategic and looks good. These days, learning about what gives me energy, what inspires and nurtures me is becoming an ever more intrinsic part of my life. Emma helped me to start the journey of getting to know myself and getting to love myself. And I am enjoying it immensely.”

  – Anna 29 år

 • “Jag vill verkligen betona hur lärofylld mansgruppen var för mig! Framförallt hur mycket självkännedom jag fick och att jag inte var ensam om att sitta med de ”vardagliga” tankarna. Tankar kring relation, familj och barn är något jag inte gått in på djupet med mina bekanta(är 40+). Otroligt härligt att få ventilera och lyssna på hur andra män har det där ute i förhållande till sina nära o kära. Oskar inspirerar till att hålla diskussionerna flytande och handleder på ett skickligt sätt åt det håll ämnet nu än hamnar på. Jag rekommenderar verkligen mansgruppen! Det finns alltid något som kan reflekteras över, om inte annat så kan du själv bidra med din erfarenhet i livet och inspirera andra män.”

  – Markus 42 år

 • “Manskursen var ett perfekt tillfälle att förstå och få hjälp med mina inre rädslor och inventera i alla mina små personas.”

  – Samuel 47 år