Våra coacher

True Vibration Academy har mångårig erfarenhet av självutveckling och läkning på individ- och gruppnivå. Vårt team har medicinsk kompetens och kan bedöma när sjukvården är en lämpligare kontakt.

Vi utgår från Stockholmsområdet men verkar globalt. Våra kurser, föreläsningar och coaching sker online och vid fysisk form i huvudsak på lugna och inspirerande platser i Stockholmsområdet, i Stockholms norra skärgård och i södra Spanien.

Afsoon Pouya är musiker och legitimerad läkare med flerårig erfarenhet från psykiatri för vuxna och barn samt innehar en grundutbildning i KBT. Hon är grundare av True Vibration Academy och licensierad coach samt KAP- facilitator.

afsoon@truevibrationacademy.com

“Vi har alla en unik rytm, ett unikt flöde och uttryck. I det utrymmet är vi alla sammanlänkade med livet och med varann. Det är alltid min intention att vara i kontakt med detta flöde och därifrån hjälpa andra att göra detsamma.”

Oskar Hovell är musiker och låtskrivare och har arbetat pedagogiskt i många år. Han är grundare av True Vibration Academy, licensierad livscoach och skapare av arbetsmetoden The Next Generation Man, som belyser manlighet och mäns specifika mentala utmaningar.

oskar@truevibrationacademy.com

“Så mycket av vårt lidande, utsätter vi oss själva för i rädsla för att verkligen känna. Så mycket av det vi saknar i livet är i själva verket bara förmågan att uppleva det vi har.

Rädsla för att känna, rädsla för att vara, rädsla för att stanna i upplevelsen. Detta är orsaken till varför vi lider och varför vi alltid tycks sakna något.”

Emma Ahlén Pouya är författare och grundare av True Vibration Academy. Hon är licensierad livscoach samt hypnoterapeut.

emma@truevibrationacademy.com

“Att känna är livet, annars passerar det förbi. Lev så du upplever varje stunds magi.”