Om oss

True Vibration Academy är ett hem för självutveckling. Vår metodik hjälper dig att expandera bortom dagens begränsningar. Vi vet att du aldrig sitter fast. Du är här för att lära dig något nytt för att kunna ta nästa steg. Dina upplevda begränsningar är förprogrammerade i din hjärna och när du upptäcker och förstår dem kan du omprogrammera dig själv.

True Vibration är att hitta sitt unika autentiska tillstånd där du är i kontakt med dina inre signaler.

Då befinner sig kroppen i ett balanserat läge där den fungerar optimalt fysiskt och psykiskt och det är där kroppen kan läka sig själv. I ett sådant tillstånd agerar vi från en medveten plats där vi är huvudrollsinnehavare i våra liv istället för att vara reaktiva och låta händelser eller utmaningar styra oss.

True Vibration Academy är bryggan mellan modern psykologi och den spirituella världen. Med True Vibration Methodology öppnar vi upp förståelse för våra mindre omtyckta sidor så att vi förstår deras behov. När vi kan tillgodose dessa behov på ett kärleksfullt sätt får vi en större medkänsla med oss själva och därigenom med andra.

True Vibration Methodology bygger på verktyg som du lätt applicerar i din vardag. Dessa verktyg leder till djup och kontinuerlig självupptäckt. Med dessa lär du känna dig själv bättre så att du hittar hem till din egen kärna. Det öppnar upp för intuitiv guidning mot det som tjänar dig bäst. Ifrån en trygg bas växer tilliten till att livet alltid guidar oss till större insikt och tillfredsställelse.

Vi jobbar bland annat med:

 • Karriärutveckling / Hitta ditt kall
 • Manifesterings-tekniker
 • Självutveckling
 • Ångest/Depression
 • Utmattning/Stress
 • Sömnlöshet
 • Skilsmässa/Relationer
 • Föräldraskap
 • Sorgbearbetning
 • HSP – högkänslighet
Våra tjänster
 • “Jag har gått många år i psykoterapi och känner att jag har fått bearbeta klart saker och jag kan förstå mina känslor och reaktioner på ett logiskt plan. Däremot saknade jag en känslomässig förankring och hade accepterat att jag kanske inte kunde komma längre. Hypnosterapin med Emma har hjälpt mig att gifta ihop logiken med känslorna och efter bara en session hade jag fått en helt ny förståelse för mig själv och mina närstående.”

  – Adam 37 år

 • “Så tacksam för att jag valde att investera dessa timmar i mig själv. Samtalen har gett mig verktyg som jag kan implementera i min vardag för att underlätta många olika situationer. Det har även varit intressant och hjälpsamt att förstå att vi faktiskt kan programmera om tidigare beteendemönster. Skulle rekommendera alla människor att någon gång bli coachade, för att få lite perspektiv på sig själva och livet, det finns alltid något att jobba med.”

  – Cecilia 35 år

 • “After years of rush to achieve the next goal, Emma was the first to ask me how do I rest? And what gives me joy? These questions stroke me with their simplicity, yet I was at loss for what to answer. I didn´t rest, I substituted joy for what´s strategic and looks good. These days, learning about what gives me energy, what inspires and nurtures me is becoming an ever more intrinsic part of my life. Emma helped me to start the journey of getting to know myself and getting to love myself. And I am enjoying it immensely.”

  – Anna 29 år

 • “Jag vill verkligen betona hur lärofylld mansgruppen var för mig! Framförallt hur mycket självkännedom jag fick och att jag inte var ensam om att sitta med de ”vardagliga” tankarna. Tankar kring relation, familj och barn är något jag inte gått in på djupet med mina bekanta(är 40+). Otroligt härligt att få ventilera och lyssna på hur andra män har det där ute i förhållande till sina nära o kära. Oskar inspirerar till att hålla diskussionerna flytande och handleder på ett skickligt sätt åt det håll ämnet nu än hamnar på. Jag rekommenderar verkligen mansgruppen! Det finns alltid något som kan reflekteras över, om inte annat så kan du själv bidra med din erfarenhet i livet och inspirera andra män.”

  – Markus 42 år

 • “Manskursen var ett perfekt tillfälle att förstå och få hjälp med mina inre rädslor och inventera i alla mina små personas.”

  – Samuel 47 år